Confesiunile unui asasin economic sau cum ajunge o ţară la mâna cămătarilor SUA, Banca Mondială şi FMI (VIDEO, subtitrat în limba română)

Confesiunile unui asasin economic sau cum ajunge o ţară la mâna cămătarilor SUA, Banca Mondială şi FMI (VIDEO, subtitrat în limba română)

- Cu toţii am vrea sǎ cunoaştem secretele din interiorul marilor corporaţii şi sǎ avem idee despre cum lucreazǎ acestea. De cele mai multe ori ne gândim cǎ existǎ lucruri care ne sunt ascunse, din cauzǎ cǎ suntem “prea mǎrunţi” şi “prea proşti” ca sǎ înţelegem cuvinte mǎreţe.

John Perkins este un bǎrbat care susţine cǎ a lucrat adânc în interiorul forţelor motorii ale globalizǎrii corporatiste şi încearcǎ în cartea sa, “Confesiunile unui asasin economic”, sǎ dezvǎluie secretele  ”asasinilor  economici”, el însuşi fǎcând la un moment dat parte dintre ei.

Un asasin economic este o persoanǎ extrem de bine plǎtitǎ sǎ convingǎ ţǎrile importante pentru SUA, din punct de vedere strategic, sǎ accepte nişte împrumuturi imense pentru a dezvolta infrastructura şi sǎ se asigure cǎ proiectele profitabile vor fi oferite corporaţiilor americane.

Acestea ajungeau pânǎ la urmǎ sǎ fie înglodate în datorii uriaşe şi astfel intrau sub controlul guvernului SUA şi al Bǎncii Mondiale, aceste instituţii având un rol de “cǎmǎtari”, forţând ţǎrile sǎ li se supunǎ şi direcţionând banii în buzunarele a câteva familii bogate care controleazǎ resursele natural ale planetei.

Deşi a fost sfǎtuit de multe persoane sǎ nu scrie cartea, acesta a publicat-o pânǎ la urmǎ, descriind drumul sǎu de la “angajatul” care trebuia sǎ forţeze “mâna” liderilor pentru a crea o politicǎ favorabilǎ  SUA şi pânǎ la avocatul pasionat de apǎrarea drepturilor celor care se aflǎ la voia corporaţiilor.

John Perkins povesteşte toate aranjamentele la care a luat parte: afacerile cu petrol ale SUA in Ecuador, Venezuela şi ţǎrile arabe, rǎzboiul din Irak, sau subjugarea a numeroase ţǎri din lumea a treia prin împrumuturi externe cât mai mari şi mai dificil de rambursat.

“Mijloacele prin care s-a realizat acest lucru variaza de la rapoarte financiare false, alegeri legislative trucate, mitǎ, santaj şi  chiar crimǎ”, spune chiar Perkins.

 

În cele ce urmează, vă prezentăm un discurs al lui John Perkins, vorbind despre metodele de lucru ale unui asasin economic.

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (40 voturi, media: 4,98 din 5)
Loading ... Loading ...
Trimite prin email Trimite prin email

18 Comentarii

 1. catalina

  Este foarte evident ca Romania de azi, a luat locul Venezuelei, Boliviei, Argentinei … de ieri; asta explica foarte clar atitudinea ambasadorului SUA vis-a-vis de “democratia” noastra, pe care o compara cu cea din Siria, sau sustinerea lui Daniel Morar pentru prelungirea mandatului, dincolo de prevederile legale.Ceea ce este mai trist, e faptul ca desi avem posibilitatea sa ne informam, fiindca toate aceste luari de pozitie ale lui John Perkins sunt avertismente foarte explicite, putini sunt cei care constientizeaza ce soarta ni se pregateste, si prea putini cei care reactioneaza. Ma doare sufletul cand ma gandesc ce-i asteapta pe cei tineri, si pe cei mici.

 2. constantin

  @catalina
  Eu cred ca sunt si vesti pozitive in legatura cu capacitatea romanilor de a reactiona..

  faptul ca au reactionat in cazul doctorului Arafat a fost un precedent foarte bun si sanatos. a reactionat simtul comun al nevoii de normalitate din mai multi romani, care au respins cinismul politicienilor de a face vanzare-cumparare si din medicina de urgenta, adica cea din cazurile la limita dintre viata si moarte

  sigur, miscarea initiala a devenit mult mai tulbure pe parcurs, si-a pierdut din duhul adevarului de inceput

  totusi, feed-backul pe care l-a dat chiar FMI, presand pe guvernanti (“vasalii” lor dupa banuiala mea) sa se implice si sa dezamorseze tensiunea sociala, mi-a aratat ca inclusiv FMI-ul se teme de prea multa libertate exercitata de romani (care le poate strica agenda lor de lucru cu Romania). iar frica asta a FMI arata ca a fost ceva ce nu au putut controla

  altfel spus, a fost o confirmare a ziselor marelui nostru Mircea Vulcanescu “la noi romani se poate numai cand nu se mai poate”

 3. mihailAndrei

  Incepand din anul asta va trebui sa returnam finantatorilor de la Washington 13,4 miliarde de euro.

  Daca Guvernul nu are la dispozitie bani pentru a-si plati partea catre FMI, ar putea fi nevoit sa mareasca in continuare taxele ori sa aplice noi reduceri de cheltuieli, inclusiv cu salariile.

  Sau sa se imprumute pentru a trece, punctual, fiecare „hop” in parte, dar acest imprumut ar insemna o noua rostogolire a datoriilor care, pana la urma, tot pe spatele populatiei vor fi rambursate.

  13,4 miliarde de euro este suma totala pe care trebuie sa o rambursam la FMI pana in 2015.

  Directia e data clar …saracirea popoarelor.
  Peste tot in Europa, pe asa-zisul fond al crizei se reduc salariile, se distrug firmele private. UE nu accepta alternativa, desi ea exista.
  Comanda e clara …taierea fondurilor si veniturilor indivizilor, saracirea bugetelor nationale, toate indatorate la Comisia Europeana , la FMI si la Banca Mondiala.
  Iar guvernantii, executa planul prestabilit.

  Fireste ca sunt si alte solutii, numai ca Oculta nu le vrea.

 4. George Todirascu

  E clar tara noastra merge pe urmele Ecuadorului , Chile , Bolivia , Argentina etc . Actualii politicieni in frunte cu Basescu acolo ne-au dus

 5. pop

  Am ras noi de Nea Nicu cu “agenturili” lui…dar sa recunoastem ca avea dreptate.

 6. ZvT

  Să accepţi ajutorul americanilor este foarte periculos .

 7. dan

  Nu va mai zbateti degeaba. Tara noastra e vanduta din pacate.Si ceea ce a mai ramas se v a vine cu conducerea urmatoare. Dar bucurati va ca nu voi ve ti plati :) V-or plati copii vostri :P si din ce cauza? Din cauza noastra a tuturor romanilor care nu ne pasa decit sa traim bine, tragand focul la oala noastra. Copii nostri vor face la fel (ca doar asta anvata la scoli) sa isi traga focul la oala lor, dar atunci focul nu v a mai fi al lor si v a fi mult mai greu. Bucurati va cat mai puteti .
  Din pacate santem un popor ratat :(. Ne am dat examenul in 89.

 8. olaru

  Un singur cuvant raspunde la tot. El se numeste educatie. Acesta stiinta se cladeste pe notiuni simple care candva erau invatate in cei 7 ani de acasa.
  Amin.

 9. GabrielMarinescu (@GabrielMarinesc)

  Asta este material platit si comandat de rusi?Daca te intrebi cui foloseste concluzia pe care o trage cel ce vede aceste filme rqaspunsul vine singur!

 10. clementina

  ajutorul de la americani este precum calul troian al grecilor antici si apare mai ales acolo unde se gaseste petrol ,gaze,diferite oportunitati.Stiu ei sa traiasca bine…………..

 11. iondelaraion

  Mi-aduc aminte cand cineva ia zis lu a nost prezident, citez: “Tu esti prietenul meu” inchei citatul.

 12. GICU

  @DAN: de ce chinui asa limba romana? tare mi-e ca romani ca tine ua vandut tara. si apoi te mai intreb, de ce te bucuri ca raman datoriile la copiii? esti nihilist? neczurile vin pentru mantuire. avem destinul pe care il meritam. numai credinta si faptele dupa invatatura Domnului Iisus Hristos ne salveaza.

 13. Dan

  Frumos articol si din pacate foarte adevarat / real.

  Credinta si invatatura in Isus nu va salva pe nimeni de la nimic.

  Cuatai pe youtube documentarul Thrive care descries vizual extraordinar cum lucreaza aceste coorporatii Americane, invataturile Lui Bashar – Darryl Anka – telepat si nu numai, near-death.com -site care descrie “viata de dupa moarte”.

  Veti intelege apoi ca Isus a fost doar un ICON a carui poveste nu este cea prezentata de biblie si al carui nume reala fost de fapt Iashua (Joshua).
  Isus a fost intra-devar un invatator dar invataturile sale au fost despre natura divina a fiecaruia dintre noi,adica noi suntem prin constiinta noastra Dumnezeu (Creatorul Universal) si existam in interiorul acestuia – de fapt suntem relfexii ale constiintei cratorului, iar moartea este o iluzie a materialului.

  Documentarea este necesara pentru un trai sanatos si plin de fericiri si bucurii – fara restrictiile impuse de biblie – care sunt niste aberatii impuse de preotii vremiii apuse.
  Secretul este in trairea emotiilor la maxim ! cu bucurie in suflet si fara a astepta un rezultat extraordinar.

  Va doresc succes si va iubesc pe toti – pentru ca toti suntem unul si unul sunt toti – suntem interconectati prin campurile energetice in fiecare miiime de secunda desi nu constiientizam acest lucru – exemplu: insusi atomul si lectronii + protonii din jurul sau nu sunt particule fizice ci doar energeii inmagazainate (comasate) – iar tot ceea ce e fizic este o “adunatura de energie cu aceeasi frecventa – si de aceea se prezinta ca materie solida / lichida .. etc .. !

 14. popan

  @Dan,
  esti intr-o mare inselare. Tine-ti ideile doar pentru tine, nu mai sminti oamenii.

 15. Florin Sava

  Sintem in continuare tratati ca niste imbecili, pentru simplul motiv caaa… asa ne comportam. Am vazut si vedem in fiecare zi semne clare a tot ceea ce inseamna preluarea administrarii tarii de forte oculte. Nu prea mai avem ce sa vindem. A mai ramas sa ne vindem sufletele si nu sintem departe de asta. Romania, trezeste-te!!! Imbecilizarea incepe din fazele cele mai timpurii, din copilarie, cind din fantezie sau pura prostie cumparam telefoane mobile unor copii de 4-10 ani si intelegem cu larghete faptul ca sint lipsiti de minimum de educatie, de faptul ca exemplele de moralitate ce le sint prezentate, nu au nimic de a face cu valoarea! Ne-am uitat istoria, sintem fortati sa ne uitam istoria. Sintem urmasi ai unui Decebal, Eminescu, Brincusi, Mihai Biteazul, Saligny, Tonitza si nicidecum ai unor fanarioti. Treziti-va oameni buni! Ridicati-va in picioare si manifestati-va gindirea.

 16. Regis

  este firesc articolul si dominatia SUA, doar oamenii prosti lucreaza in folosul nesimtitilor…. iar spatiu carpatin se confrunta cu o singura problema,,,, Romania ca tara a disparut,,, sa vedem cum o sa numeasca altii aceasta regiune,,,in rest numai de bine! Si, desigur, emotii pozitive maxime!

 17. vili

  Cine ne guverneaza? Evident CORPORATIILE?Noi nu suntem in stare de nimic,doar hulpavi in conducere,imbuibati si antiRomani,astia sunt toți cei ce ne-au condus si ne conduc.Niste Tradatori si hoti Mafie internalizata in toate Instituțiile Statului.Mafia Italiana este mic copil fata de Mafia Politica aflată la guvernare si in opoziție .Fratilor trebuie sa deschidem ochii ,altfel ajungem Șerbi in propria tara,sau mai rău vom fi niște bieti COBAI. ROMANIA TREZESTE-TE ! ROMANE DESTEAPTA-TE !

 18. dasercoba

  Un popor romanesc ,care-si merita soarta pe deplin. O parte din populatie a emigrat , o parte adopta politica strutului , o parte pupa moaste iar o mica parte ,din oamenii educati protesteaza degeaba!!!! ASTA LA VISTA …….

Comentează acest articol

*

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul financiarul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

green coffee bean diet pills garcinia cambogia by natural nutrihealth green coffee cleanse ultra reviews can i eat canned kidney beans raw garcinia cambogia extract reviews gnc carb intercept 3 como usar miracle phytoceramides ingredients list white kidney bean extract vs white kidney beans advanced garcinia cambogia facebook canned kidney beans cooked natural garcinia cambogia is it safe pure health garcinia cambogia appetite control kidney beans diarrhea natrol carb intercept walgreens what is a kidney bean dr oz garcinia cambogia specifications garcinia cambogia 1000 mg side effects how long does it take to lose weight with green coffee beans garcinia cambogia results reviews does garcinia cambogia work to lose weight where can u buy garcinia cambogia extract garcinia fusion reviews what do you eat on the garcinia cambogia diet paula deen weight loss garcinia cambogia kyselina hydroxycitronova hca garcinia cambogia what are white kidney beans buy garcinia cambogia fruit tree ultimate garcinia cambogia dietary supplement caplets 42 count carb blocker diet garcinia cambogia extract how to take garcinia cambogia pure drops what benefits can i claim with kidney failure dried kidney beans vs canned kidney beans side effects for pure garcinia cambogia extract pure garcinia cambogia extract verified puerto rican white rice and pinto beans does garcinia rx work does green coffee beans help with weight loss natrol carb intercept directions carbohydrates in jelly belly jelly beans garcinia cambogia weight loss per week garcinia cambogia extract plus 50 hca minimum 500mg capsules does garcinia cambogia lower triglycerides garcinia cambogia costco review white beans baby food weight loss and garcinia cambogia does garcinia cambogia harm the liver 100 pure garcinia cambogia extract with hca reviews green coffee beans for sale potassium in canned kidney beans weight loss dosage of garcinia cambogia how long are canned kidney beans good for garcinia cambogia 50 hca vs 60 hca white kidney bean tacos garcinia cambogia plus safer colon white bean extract type 1 diabetes where can you buy oral phytoceramides do carb blockers help diabetes reviews on maritzmayer garcinia cambogia apple juice benefits for kidney stone para que sirve el phaseolus vulgaris does white bean extract really work natural garcinia cambogia customer reviews vitamin shoppe garcinia cambogia extract review garcinia cambogia cleanse side effects phytoceramides recommended by dr oz how is the best way to take garcinia cambogia is white bean extract good for you black bean diet korean effects of garcinia cambogia while breastfeeding phaseolus vulgaris reproduction miracle garcinia cambogia vs garcinia cambogia premium complex carbohydrates snacks phase 2 white kidney bean extract is slender garcinia cambogia safe are canned red kidney beans gluten free is pure garcinia cambogia sold at gnc white kidney bean extract and oprah c 120x carb blocker where to buy garcinia cambogia bean extract kidney cleanse benefits does garcinia cambogia have vitamin k natural earth garcinia cambogia reviews pure garcinia cambogia hi health any side effects of garcinia cambogia review garcinia cambogia miracle phytoceramides reviews miracle garcinia cambogia how much to take garcinia cambogia review on amazon garcinia cambogia formula youtube phytoceramides dosage buy garcinia cambogia in sydney pure cambogia ultra extract philippines carb intercept reviews natrol white kidney extract dr oz whole foods plant based diet white rice antioxidative capacity of black bean extract miracle garcinia cambogia premium dark red kidney beans how to cook what is garcinia cambogia plus white bean extract supplement amount of garcinia cambogia needed for weight loss recipe with white kidney beans effects of garcinia cambogia while breastfeeding pure garcinia cambogia weight loss extract garcinia cambogia free trial australia green coffee fat burner phytoceramides recommended by dr oz garcinia cambogia by diet works kidney beans yield ultimate starch and fat blocker reviews pure garcinia cambogia vs green coffee extract green coffee cleanse ultra reviews green coffee bean cleanse how to cook canned white kidney beans garcinia cambogia weight loss rate canned kidney beans raw black beans n white rice triminex garcinia cambogia extract 60 hca pure white kidney bean extract hoax garcinia pills review list simple carbohydrates complex carbohydrates foods phytoceramide supplement at gnc where to find the best garcinia cambogia where can i get fresh garcinia cambogia fruit large white runner beans can you buy garcinia cambogia at whole foods does garcinia cambogia affect period garcinia cambogia dr oz part 2 green coffee maxx beans weight loss white kidney beans how to cook garcinia fruit benefits pure white kidney bean extract at gnc does garcinia cambogia pills really work green coffee extract vs garcinia cambogia garcinia cambogia and green tea garcinia cambogia zehrs garcinia cambogia dr oz side effects carb blockers keto amazon reviews for garcinia cambogia white kidney bean extract constipation large white bean garcinia cambogia yahoo answers curease garcinia cambogia reviews natural fat blocker pills 1 ez diet fat and carb blocker capsules kidney bean extract is garcinia cambogia safe for epileptics where can you buy garcinia cambogia in melbourne apple cider vinegar benefits for kidney stones carb blocker results phytoceramides at cvs what is black bean extract garcinia cambogia extract genesis today garcinia cambogia when do you see results canned kidney beans for baby is baked beans good for weight loss how to use green coffee beans for weight loss how to prepare black kidney beans white kidney beans hindi garcinia cambogia weight loss reviews green coffee beans weight loss safety garcinia cambogia the doctors garcinia cambogia fruit origin how much hydroxycitric acid should be in garcinia cambogia what are the side effects of miracle garcinia cambogia garcinia cambogia extract livestrong calories in a can of dark red kidney beans carb blocker nhs skin restoring phytoceramides with lipowheat garcinia cambogia extract livestrong best body carb blocker erfahrung borlotti beans top secret garcinia cambogia with white kidney bean veggie capsules do kidney beans help you lose weight intraslim carb blockers is garcinia cambogia xt safe pure garcinia cambogia bean does garcinia cambogia effects birth control south beach diet phase 1 black bean chili recipe dr oz garcinia cambogia how does it work garcinia cambogia plus detox garcinia cambogia reviews bodybuilding white bean extract type 1 diabetes now white kidney bean extract pure garcinia cambogia drink where can i find garcinia cambogia pro where can i buy garcinia cambogia extract gnc garcinia cambogia side effects sweating garcinia cambogia side effects negative vitamin shoppe garcinia cambogia extract review white kidney beans ethiopian vital mend garcinia cambogia review foods high in phytoceramides white kidney beans extract do carb blockers make you bloated kidney beans v lentils garcinia cambogia reviews nih garcinia cambogia rush reviews miracle garcinia cambogia premium 10 complex carbohydrates phaseolus vulgaris yield que es garcinia cambogia compuesta 10 complex carbohydrates garcinia cambogia how to take garcinia cambogia absonutrix 70 hca pure do green coffee beans really work for weight loss white bean extract dr oz white kidney bean soup recipes mayo clinic phytoceramides white beans used in chili white kidney beans hindi the pure garcinia cambogia diet red kidney beans nutrition what is the length of a kidney bean green coffee mugs side effects of garcinia cambogia ultra pure garcinia cambogia drink kidney beans vs black beans taste fat blocker sports lab green coffee 1000 miracle garcinia cambogia in walmart c3g pure black bean extract garcinia cambogia and natural colon cleanse combo diet does garcinia cambogia make you bloated easy recipes with white kidney beans plant based phytoceramide for wrinkles kidney beans calories can you buy pure garcinia cambogia at gnc xtreme hca garcinia cambogia drops reviews green coffee beans weight loss true canned kidney beans health benefits slimmer you garcinia cambogia free trial garcinia cambogia formula dr oz where can you get pure garcinia cambogia extract do green coffee beans really work for weight loss garcinia cambogia reviews bodybuilding how much is garcinia cambogia formula irwin naturals 3 in 1 carb blocker garcinia cambogia dosage betancourt essentials garcinia cambogia extract reviews do carb blocking pills work phytoceramide pills plant based whole foods plant based diet white rice how to cook white kidney beans white kidney beans protein kidney beans cooked nutrition garcinia cambogia free shipping code nutrigold garcinia cambogia side effects