Cornel Hrişcă-Munn, un baterist amator fără mâini, surprinde Marea Britanie

Povestea lui Cornel Hrişcă-Munn ar fi putut fi povestea tristă a unui copil născut fără braţe şi cu piciorul drept deformat sever, dar în schimb este o poveste a unui luptător care reuşeşte să surprindă pe toată lumea în Marea Britanie, ţara sa adoptivă, conform publicaţiei Huffington Post.

Născut în România şi abandonat într-un orfelinat, Cornel a fost salvat de soţii Ken şi Doreen Munn, care l-au înfiat şi i-au oferit ocazia să lupte. Iar Cornel nu a ratat acastă oportunitate şi a fost admis la Keble College din Oxford unde studiază filosofia şi teologia.

Însă pasiunea sa este setul de tobe, iar o înregistrare cu el cântând partea de baterie a piesei „Hot Right Now” de DJ Fresh, feat Rita ora, surprinde pe toată lumea.

„Nu mă las oprit de dizabilitatea mea fizică. Mereu găsesc soluţii să fac ceea ce la început pare imposibil de făcut. Sunt un luptător”, susţine el pentru publicaţia The Telegraph.

„Sunt un baterist cu dizabilităţi şi m-am gândit să-mi încerc norocul pe YouTube”, a mai adăugat el.

1 comment

Get RSS Feed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>