dieta-raw-ww

Alimentele care NU produc mucus sunt esenţiale în procesul de vindecare

Care sunt ALIMENTELE FORMATOARE DE MUCUS – de care este nevoie să vă feriţi ocazional (SĂ NU LE CONSUMAŢI ZILNIC)  pentru a da răgaz corpului să ”se detoxifice” şi să se menţină într-o stare ”acceptabilă” de sănătate?

 

1) SAREA – da, este incredibil – dar SAREA este pe primul loc în clasamentul ”naturiştilor” la alimentele ”formatoare de mucus”. Sarea este necesară ca şi adaos la ”mâncarea gătită”  care îşi pierde toate vitaminele şi mineralele şi nu are nici un gust fără sare. Dar, în acelaşi timp, are o acţiune FOARTE IRITANTĂ asupra organismului noastru şi celulelor noastre. Dr. Max Gerson, specialistul nr. 1 al lumii în dieta anti-canceroasă (dieta Gerson), explică mult mai bine decât mine acţiunea sării asupra organismului .

Folosiţi în loc de sare – piper proaspăt, plante aromatice, sau alimente precum usturoi, ceapă, praz, leurdă sau chives (după gust).

 

2) OUĂLE – sunt pe locul 2 la alimentele ”formatoare” de mucus, fiind alimente care CONSTIPĂ şi irită intestinele (fiind şi printre cele mai ”alergizante” alimente pentru oameni).

 

3) LACTATELE – laptele de la animale şi toate produsele din lapte sunt printre cele mai ”formatoare” de mucus alimente posibile. Omul este singura specie ”papă lapte”, nici un alt animal adult de pe pământ nemaiconsumând lapte DUPĂ vârsta copilăriei! Mai ales laptele altei specii. Am scris în multe alte articole despre efectele nocive ale lactatelor, precum efectul alergizant, efectul tip migrene (dureri de cap), efectul constipant, efectul creator de mucus, efectul de blocare al tiroidei, precum şi efectul de ”înceţoşare” mentală şi îngreunare a procesului de gândire!

 

4) FĂINOASELEfăina albă de grâu,toate tipurile de făină care conţin GLUTEN (un produs tip proteic ”lipicios” – care se lipeşte şi de mâini, când se frământă un aluat, dar în acelaşi timp, ”lipeşte” intestinele!). Grânele CU GLUTEN sunt grâul, secara, orzul şi ovăzul. Grânele FĂRĂ GLUTEN sunt orezul, porumbul, hrişca, meiul, quinoa.

 

5) ZAHĂRUL RAFINAT (şi toate dulciurile făcute cu zahăr ”sintetic”, alb sau brun) – sunt alimente ”artificiale”, prelucrate  pe care corpul NU LE ACCEPTĂ ca alimente, le consideră ”toxine” şi crează continuu mucus la ingerarea lor.

 

6) CARNEA şi produsele din carne (inclusiv peştele şi fructele de mare) – sunt produse bogate în proteine, care se descompun în organism în ”acizi” (proteinele sunt formate din ”amino-acizi”) şi determină o iritaţie continuuă a intestinelor şi sistemului limfatic. Carnea (şi peştele) sunt ”stimulatoare” ale metabolismului şi organismului, mai mult decât alimente, iar corpul simte nevoia să ”neutralizeze” consumul de carne  cu ajutorul ALCOOLULUI!. Marii consumatori de carne SIMT nevoia să consume ALCOOL – bărbaţii, sau DULCIURI – femeile (dulciurile/zahărul produc alcool în organism, prin metabolizare).

Aşadar – consumul ”otrăvilor albe” – TOATE SUNT ALBE! – sarea, ouăle, lactatele, făinoasele şi dulciurile (zahărul)  şi a cărnii, duce la FORMAREA DE MUCUS în organism şi BLOCAREA SISTEMULUI LIMFATIC (sistemul de ”canalizare” al corpului). Ca apariţia ”gunoierilor” din lumea Naturii  care ajută corpul să ”descompună” deşeurile depuse (exact ca în Natură – acolo unde este ”gunoi”, materie moartă – apar organismele care ajută la descompunere): viruşi, bacterii, ciuperci, paraziţi, viermi etc etc.

Înţelegeţi acum de unde vin ”bolile” oamenilor?

NU DE LA ”MICROBI” – viruşi, ciuperci, paraziţi sau bacterii. EI SUNT DOAR ”GUNOIERII” – SUNT ATRAŞI DE PREZENŢA MATERIILOR ÎN DESCOMPUNERE, a MUCUSULUI depozitat în corp, în toate părţile corpului! (unde aveţi multă grăsime sau celulită – aveţi depuneri impresionante de mucus!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>