Kelemen Hunor: Nu avem încă o nominalizare pentru Ministerul Culturii

UDMR nu are încă o propunere pentru funcția de ministru al Culturii, însă va face o nouă nominalizare în prima jumătate a lunii septembrie, a declarat marți președintele uniunii, Kelemen Hunor, care în prezent deține acest portofoliu.

„Nu avem încă o nominalizare făcută. Lucrurile sunt așa cum le cunoașteți. Vom avea, dar deocamdată nu am făcut o nominalizare premierului. Săptămâna aceasta nu și probabil nici prima săptămână din septembrie. Nu vreau să dau termene, dar așa cum văd eu evoluția lucrurilor — nu în această săptămână și nici săptămâna viitoare”, a precizat Kelemen Hunor, înainte de întâlnirea pe care o are cu membrii Comisiei pentru cultură din Senat.

UDMR a propus-o pentru portofoliul Culturii pe Rozalia Biro, însă nominalizarea a fost respinsă de președintele Traian Băsescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>